keuken-op-maat.jpg
Installatie van keuken en badkamer

Elke dag genieten van ultiem wooncomfort

Tijd voor een nieuwe keuken of badkamer? Of kiest u voor renovatie? De Boer Installatietechniek neemt u alle zorgen uit handen en levert uw keuken of badkamer perfect afgewerkt en gebruiksklaar op. Ook grote installatieprojecten zoals bijvoorbeeld het aanleggen van een zwembad kunnen we compleet voor u uitvoeren.

In uw nieuwe keuken wordt koken een feest

Snel een maaltijd klaarmaken of gezellig kokkerellen? In een nieuwe keuken wordt het elke dag een feest. De Boer Installatietechniek sluit uw keuken graag voor u aan waarbij u bijvoorbeeld kunt denken aan het voorbereiden en aansluiten van water, elektra en gas. We kunnen alles zelfs compleet inrichten en afwerken, samen met onze vaste, gespecialiseerde partners. Van het leidingwerk, tegelwerk en kranen. En uiteraard leveren en installeren we ook graag voor u de verlichting, apparatuur en accessoires. Van vaatwasser, oven en afzuigkap tot boiler en quooker. Uw nieuwe of gerenoveerde keuken wordt kook-klaar opgeleverd. Kunt u het meteen vieren met een etentje!

keuken-koken.jpg

De Boer voor al uw installatiewerk...

Badkamer Installatie Bedrijf

Maak van uw badkamer een oase van stijl en comfort

Niets zo bepalend voor uw woongenot als een comfortabele, en stijlvolle badkamer. Om 's ochtends snel een frisse start te maken of om heerlijk te badderen. De Boer Installatietechniek neemt alle zorgen om uw badkamerverbouwing uit handen. Eventueel sloopwerk, verleggen of plaatsen van leidingen, tegelwerk, en plaatsen van kranen, sanitair, douchewanden of accessoires: wij zorgen dat alles tot in de kleinste details aansluit bij uw wensen. Zo wordt uw badkamer een oase van stijl en comfort.

CV-Ketels

CV-ketel kopen of huren tegen de beste prijs en service voorwaarden. Bekijk een selectie van onze Nefit en Remeha CV-ketels.

Airconditioning

Airco kopen of huren tegen een scherpe prijs en goede service voorwaarden. Bekijk ons aanbod airco's van verschillende merken.

Service & onderhoud

Een Service- & onderhoudsabonnement alsluiten voor een eerlijke prijs. Bekijk welk abonnement het best bij u past.

Alle abonnementen