domotica-installatie.jpg
Advies over slimme systemen

Maak het uzelf gemakkelijk met domotica

Bijna thuis? Zet de verwarming alvast aan, via een app op uw telefoon. Of doe de gordijnen dicht, zorg voor sfeervol gedimd licht en zet alvast een stemmig muziekje op, vanuit de auto. Met domotica-systemen maakt u het uzelf gemakkelijk, en kunt u bovendien energie besparen.
Domitia Systemen Installatie
Slimme Thermostaat Installatie

Slimme thermostaat: comfortverhogend en kostenbesparend

Een domotica-toepassing die al in steeds meer huizen en bedrijfspanden wordt toegepast, is de slimme thermostaat. Daarmee kunt u overal in huis en daarbuiten, via uw telefoon, de verwarming bedienen. Niet alleen heel handig en comfortabel, maar ook nog eens energiebesparend. De slimme thermostaat registreert namelijk of u thuis bent en kiest automatisch het meest gunstige stookgedrag. Bovendien heeft u via de app op telefoon, tablet of pc steeds inzicht in uw energieverbruik.

Slimme Rookmelder Installatie

slimme rookmelder: een gerust gevoel, ook als u niet thuis bent

Een gewaarschuwd mens telt voor twee, dus natuurlijk heeft u rookmelders in huis. Maar wat als u niet thuis bent? Of als de rookmelder afgaat in de kelder en u slaapt op zolder? Slimme rookmelders zijn verbonden met een app op uw telefoon. Ook als u van huis bent, krijgt u een melding als de rookmelder rook of koolmonoxide detecteert. U kunt meteen zien wat er aan de hand is, waar u ook bent. Rookmelders in verschillende vertrekken zijn bovendien met elkaar verbonden, zodat u bij brand overal in huis gewaarschuwd wordt.

Domotica Systemen De Boer

Complete domotica-systemen: een huis dat met u meedenkt!

Er zijn nog veel meer mogelijkheden om met domotica uw wooncomfort en veiligheid in huis of bedrijf te vergroten. Domotica-systemen zijn er bijvoorbeeld ook voor de ventilatie, airconditioning en verlichting. Op elk moment en elke plaats kunt u eenvoudig via uw telefoon lichten aan- of uitschakelen of dimmen. Maar ook bijvoorbeeld rolluiken neerlaten of een hek of poort openen en sluiten. De Boer Installatietechniek zorgt voor een geïntegreerd domotica-netwerk in huis of bedrijfsgebouw. Zodat u uw apparatuur makkelijk op afstand kunt bedienen en de comfortsystemen optimaal met elkaar samenwerken.

Kennismaken

Maak kennis met De Boer Installatietechniek en laat uzelf overtuigen.

Over De Boer

Zakelijk

Domotica op de zaak? Meer informatie voor professionals.

Zakelijke info

Info over domotica?

Een domotica systeem bestellen inclusief installatie? Informeer naar de mogelijkheden.

Contacteer ons