airco-verkoeling.jpg
Advies over airconditioning

Houdt het hoofd koel

Wat een verademing, om op een warme dag verwelkomd te worden door een fris huis. En ook op minder warme dagen zorgt een airco voor een gelijkmatige temperatuur en een prettig binnenklimaat.

Houdt u binnenshuis de temperatuur graag steeds op een aangenaam niveau? De Boer Installatietechniek levert en installeert aircosystemen precies op maat voor uw situatie. Met geavanceerde oplossingen voor klimaatregeling en deskundig advies voor een efficiƫnt gebruik en maximaal resultaat. Om een optimale werking te verzekeren, kijken wij graag ook meteen naar de isolatie en ventilatie van de ruimtes waarin u airconditioning wilt gaan gebruiken.

airco-de-boer.jpg

...aircosystemen precies op maat voor uw situatie.

Airco

Complete klimaatregeling

Een airco werkt door een koudemiddel in het systeem te laten verdampen. Het koudemiddel neemt daardoor warmte uit de omgeving op waardoor de lucht afkoelt. De warmte wordt vervolgens naar buiten getransporteerd waar die weer aan de buitenlucht wordt afgegeven.

Bovendien bieden veel airconditioningsystemen de mogelijkheid om tevens met een filtersysteem de lucht te zuiveren. Zo zorgt het airco-systeem voor een gezonde en heerlijk frisse omgeving om te wonen of te werken. Onze airconditioningsystemen passen bovendien de modernste technieken toe voor een stille en energiezuinige klimaatregeling. U merkt nauwelijks dat de airco aanstaat, totdat u naar buiten loopt!

CV-Ketels

CV-ketel kopen of huren tegen de beste prijs en service voorwaarden. Bekijk een selectie van onze Nefit en Remeha CV-ketels.

Airconditioning

Airco kopen of huren tegen een scherpe prijs en goede service voorwaarden. Bekijk ons aanbod airco's van verschillende merken.

Service & onderhoud

Een Service- & onderhoudsabonnement alsluiten voor een eerlijke prijs. Bekijk welk abonnement het best bij u past.

Alle abonnementen