de-boer-zakelijk-cv.jpg
De Boer installatietechniek zakelijk

De installatiepartner die met u meedenkt

Of het nu gaat om een winkelpand, een kantoor, een vakantiepark of een productielocatie: met ons team van ervaren vakmensen kunnen we elk installatieproject geheel volgens uw wensen realiseren.

Van het plaatsen van een airco tot volledige klimaatbeheersing of de aanleg van sanitair. Ook voor grote, complexe projecten heeft De Boer Installatietechniek de expertise en het vakmanschap in huis om complete oplossingen op maat te beiden.

zakelijke-montage-sanitair.jpg

Zorg dat uw bedrijf niet onnodig stil komt te liggen

Klimaatbeheersing Zakelijk

Klaar voor de toekomst,
met duurzame klimaatsbeheersingstechnieken

Verwarming en koeling zijn voor veel bedrijven een aanzienlijke kostenpost. Met de juiste maatregelen kunt u dan ook al snel een aanzienlijke kostenbesparing realiseren. In veel gevallen is het zelfs mogelijk om de energiekosten tot vrijwel nul te reduceren met duurzame technieken zoals een warmtepomp en zonnecollectoren. Gaat u voor een groene uitstraling en het terugdringen van uw energiekosten? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden in uw specifieke situatie.

Service en onderhoud:
kies voor zekerheid

Betrouwbare verwarming en koeling zijn essentieel voor de productiviteit en continuïteit van uw bedrijfsvoering. Zorg dat uw bedrijf niet onnodig stil komt te liggen. Met onze service en onderhoud op maat bent u er zeker van dat uw installaties elke dag in topconditie zijn.

Doet zich toch een storing voor? Dan zijn onze servicemonteurs binnen 24 uur ter plekke en bent u binnen de kortst mogelijke tijd weer volledig operationeel.