Image header 1
Advies over verwarming

Altijd de juiste temperatuur in huis

Thuis wilt u zich behaaglijk voelen. Liefst zonder te hoeven wachten tot het huis is opgewarmd als u opstaat of thuiskomt. Maar tegelijk wilt u niet meer energie gebruiken dan nodig is. De Boer Installatietechniek zorgt voor een verwarmingsoplossing die u op het lijf, en uw woning is geschreven.

Verwarming is altijd maatwerk. De Boer Installatietechniek kijkt daarom naar wat in uw situatie de optimale aanpak is. Op basis van uw woning, uw leefsituatie en uw budget. Is het zinvol om het bestaande systeem aan te passen? Of is het slimmer om de cv geheel te vervangen? En zijn dan radiatoren het meest geschikt? Of zorgt bijvoorbeeld vloerverwarming in uw huis voor meer comfort? De Boer Installatietechniek geeft merkonafhankelijk advies op basis van jaren aan ervaring en vakmanschap. Zo bent u verzekerd van comfort, gebruiksgemak, energiezuinigheid en een snelle en deskundige installatie.

Temperatuur regelen

...constante temperatuur op elke plek in huis, zonder energie te verspillen.

Alles onder controle voor het ideale binnenklimaat

Een behaaglijk binnenklimaat is niet alleen afhankelijk van de verwarmingsinstallatie. Maar ook bijvoorbeeld van de isolatie en ventilatie. Wel zo praktisch dus dat De Boer Installatietechniek alle deskundigheid in huis heeft om naar het complete plaatje te kijken. Zo zorgen we voor een aangename, constante temperatuur op elke plek in huis, zonder energie te verspillen.

CV-Ketels

CV-ketel kopen of huren tegen de beste prijs en service voorwaarden. Bekijk een selectie van onze Nefit en Remeha CV-ketels.

Airconditioning

Airco kopen of huren tegen een scherpe prijs en goede service voorwaarden. Bekijk ons aanbod airco's van verschillende merken.

Service & onderhoud

Een Service- & onderhoudsabonnement alsluiten voor een eerlijke prijs. Bekijk welk abonnement het best bij u past.

Alle abonnementen