subsidies-duurzame-energie.jpg
Advies over duurzame technieken

Maak gebruik van de kracht van de natuur

Verwarmen en koelen vergt energie. Maar komt die energie uit gas of kolen? Of bijvoorbeeld van de zon of uit de grond? Dat maakt nogal een verschil! Voor het milieu én voor uw portemonnee. Met duurzame technieken zorgt De Boer Installatietechniek voor groene oplossingen zonder dat u hoeft in te leveren op comfort.

Moderne conventionele cv-ketels en airconditioners worden steeds efficiënter. Maar het kan nog veel energiezuiniger. Een warmtepomp zorgt voor verwarming, koeling en warm water met nauwelijks of zelfs helemaal geen energiekosten (afhankelijk van het type warmtepomp). Milieuvriendelijk dus, en met een warmtepomp ziet ook uw energierekening er ineens een stuk rooskleuriger uit! Bovendien kan uw huis met een warmtepomp in aanmerking komen voor een gunstiger energielabel.

duurzame-energie.jpg

...groene oplossingen zonder dat u hoeft in te leveren op comfort.

Warmtepomp Energieneutraal verwarmen

Energieneutraal verwarmen

Een warmtepomp gebruikt warmte of koelte die in de bodem is opgeslagen. Dat kost slechts een kleine hoeveelheid elektriciteit. Als u daarvoor zonne-energie inzet, kan het systeem zelfs energieneutraal zijn. Dat wil zeggen dat u voor de verwarming helemaal geen energiekosten meer maakt. Vaak wordt een warmtepomp gecombineerd met een conventionele (hoogrendements)ketel, die bijspringt als extra warmte nodig is. Met zo'n zogenaamde hybride-warmtepomp bent u altijd verzekerd van een aangenaam binnenklimaat, en profiteert u tegelijk van een flinke energiebesparing.

Een warmtepomp is nóg voordeliger met subsidie

De investering in een warmtepomp wordt nóg aantrekkelijker als u gebruik maakt van de landelijke subsidie. Daarmee draagt de overheid bij in de kosten van aanschaf en installatie van de warmtepomp.

De hoogte van de subsidie is afhankelijk van het soort warmtepomp en kan oplopen tot 2600 euro. De Boer Installatietechniek kan u adviseren en helpen bij de subsidieaanvraag. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

subsidie-energie.jpg

...subsidie kan oplopen tot 2600 euro.


CV-Ketels

CV-ketel kopen of huren tegen de beste prijs en service voorwaarden. Bekijk een selectie van onze Nefit en Remeha CV-ketels.

Airconditioning

Airco kopen of huren tegen een scherpe prijs en goede service voorwaarden. Bekijk ons aanbod airco's van verschillende merken.

Service & onderhoud

Een Service- & onderhoudsabonnement alsluiten voor een eerlijke prijs. Bekijk welk abonnement het best bij u past.

Alle abonnementen